Parkeren bij het kinderdagverblijf

Verkeer en parkeren bij het kinderdagverblijf

Bij een kinderdagverblijf worden vooral ’s ochtends vroeg en aan het eind van de dag veel kinderen gebracht en gehaald. Daarom is de bereikbaarheid van groot belang. Vanuit de rijksoverheid moet er aangetoond moet worden dat er sprake is van een goede bereikbaarheid, vooral met de fiets en de auto. Hierbij moet in beeld gebracht worden hoeveel autoverkeer het kinderdagverblijf genereerd en of dit goed afgewikkeld kan worden over de omliggende straten.

Verder is er sprake van pieken van parkerende auto's tijdens de breng- en haalmomenten. Aangetoond moet worden dat er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is voor zowel de ouders (tijdens pieken) als het personeel (gehele dag) van het kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijf Villa de Kinderlantaarn ligt op een kruispunt van 2 levendige wijken in Lelystad.
De ligging van het kinderdagverblijf maakt dat het prima bereikbaar is. En dat parkeren voor zowel fiets als auto perfect geregeld is.

Er is uitgebreide en gratis ruimte om je auto of fiets te plaatsen. En op een rustige manier je kind naar het kinderdagverblijf te brengen of te halen.

Parkeren bij het kinderdagverblijf voor de fiets

Je fiets parkeren bij kinderdagverblijf Villa De Kinderlantaarn is perfect mogelijk.
Er zijn speciale fietsrekken.

Parkeren bij het kinderdagverblijf voor de auto

 

 

 

 

Fotos van Googlemaps.

Je auto parkeren bij kinderdagverblijf Villa De Kinderlantaarn is perfect mogelijk.
Er is genoeg gratis parkeerruimte.

Villa De Kinderlantaarn is een kinderdagveblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het is gevestigd in Lelystad. En biedt professionele begeleiding en opvang van jonge kinderen en pubers. Heb je vragen of wil je graag een afspraak plannen? Bezoek onze contactpagina.