KDV

KDV Villa de Kinderlantaarn

Lekker naar je werk terwijl je kinderen kunnen beginnen aan de grote ontdekkingstocht die het leven is. In KDV Villa De Kinderlantaarn bieden we een veilige, vertrouwde speelplek Waar je kind in een leuke omgeving op ontdekkingstocht kan gaan. Ons KDV zorgt voor een plezierige plek met aandacht voor diversiteit. Zodat je zoon of dochter langzaam  met zelfvertrouwen de maatschappij kan verkennen.

Vriendjes maken start op het KDV

Het KDV als start van het levensnetwerk. Is een hele mooie gedachte. Je kind leert zijn eerste vriendjes dat ook kennen op het KDV. Vriendjes maken. Goed met anderen leren omgaan. Leren delen. Zijn belangrijke stappen in een opvoeding. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. En bieden de kinderen er alle ruimte voor.

De ontwikkeling van een kind

De ontwikkeling van een kind gaat razendsnel. In het bijzonder in zijn eerste levensjaren. Wij volgen nauwkeurig alles op wat jouw kan en doet. Ons KDV biedt ook volop speelgoed en activiteiten om de ontwikkeling positief te prikkelen.

Liefde voor een kind

Al onze medewerkster zijn hun opleiding als pedagogisch medewerker begonnen omdat ze kinderen zo ontzettend leuk vinden. Dat stralen ze ook uit in de omgang met je kind. Ze zijn er om je kind te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. Wij zijn dat ook oprecht blij als je kind prima progressie maakt in alles wat hij of zij doet of leert.

Volg de dag van je kind via onze KDV app!

kid-1493932_640

KIJK SNEL OF ER NOG EEN PLEKJE VRIJ IS OF VRAAG EEN RONDLEIDING AAN

Neem vrijblijvend contact op met kindereducatiecentrum "Villa de Kinderlantaarn"

CONTACT

Bedrijfsnaam: Villa De Kinderlantaarn
Contactpersoon: Muriel Leidsman
Straat en nummer: Badweg 17A
Postcode: 8223 PA
Stad: Lelystad
Provincie: Flevoland
Email: info@villadekinderlantaarn.nl
Website: villadekinderlantaarn.nl
Telefoon: 0320-769138
Mobiel: 06-42684564
Kvk: 73627305
Lrkpnr. BSO: 357645790
Lrkpnr. KDV: 181457246

 

OVER ONS

Villa De Kinderlantaarn is ontstaan vanuit de behoefte kinderopvang te bieden waarbij flexibiliteit, huiselijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en betrokkenheid de kernwaarden zijn. Een gezellig, knus en kleinschalig kindereducatiecentrum dat zich zoveel mogelijk richt naar de wensen en opvangbehoeften van ouders en kinderen.