BSO

BSO Villa de Kinderlantaarn

Een relaxte tijd onder leeftijdsgenootjes na een inspannende schooldag, niets is fijner voor een kind. En dat is precies wat BSO Villa De Kinderlantaarn te bieden heeft. Een leuke tijd hebben samen is ons doel. Je kind is vrij om te doen waar het zin in heeft. Buiten spelen, gamen, huiswerk maken of gewoon een beetje chillen.

Fun op het BSO

Niets is zo fijn als nieuwe vrienden maken. In BSO Villa De Kinderlantaarn leggen we in onze activiteiten dan ook de nadruk op samenwerking met andere kinderen. Ook zorgen we dat ieder kind het gevoel heeft dat het er echt bijhoort.

De ontwikkeling van een kind

In de BSO leert je kind omgaan met allerlei situaties. Daar we een diverse groep hebben leert het kind van allerlei culturen. We merken ook dat de omgang met onze jongere kinderen op een prettige en natuurlijke manier verloopt. De oudere kinderen letten mee op de jongeren. En helpen bijvoorbeeld met schoenen en jassen aantrekken wanneer we naar buiten gaan.

Liefde voor een kind

Al onze medewerksters zijn hun opleiding als pedagogisch medewerker begonnen omdat ze kinderen zo ontzettend leuk vinden. Dat stralen ze ook uit in de omgang met je kind. Ze zijn er om je kind te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. Wij zijn dat ook oprecht blij als je kind prima progressie maakt in alles wat hij of zij doet of leert.

Volg de dag van je kind via onze BSO app!

siblings-3315770_640

KIJK SNEL OF ER NOG EEN PLEKJE VRIJ IS OF VRAAG EEN RONDLEIDING AAN

Neem vrijblijvend contact op met kindereducatiecentrum "Villa de Kinderlantaarn"

CONTACT

Bedrijfsnaam: Villa De Kinderlantaarn
Contactpersoon: Muriel Leidsman
Straat en nummer: Badweg 17A
Postcode: 8223 PA
Stad: Lelystad
Provincie: Flevoland
Email: info@villadekinderlantaarn.nl
Website: villadekinderlantaarn.nl
Telefoon: 0320-769138
Mobiel: 06-42684564
Kvk: 73627305
Lrkpnr. BSO: 357645790
Lrkpnr. KDV: 181457246

 

OVER ONS

Villa De Kinderlantaarn is ontstaan vanuit de behoefte kinderopvang te bieden waarbij flexibiliteit, huiselijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en betrokkenheid de kernwaarden zijn. Een gezellig, knus en kleinschalig kindereducatiecentrum dat zich zoveel mogelijk richt naar de wensen en opvangbehoeften van ouders en kinderen.